Gezichtsbehandelingen

Treedt binnen in de wereld van de Yon-Ka behandelingen voor een unieke aromatische ervaring waarbij iedere geur harmonie brengt. Vijf in intensiteit toenemende behandelingsfasen, die u opeenvolgend ondergaat in een zuurstofrijke sfeer van de 5 Quintessence etherische oliën van Yon-Ka.

Huid verbeterend, Verzorgend resultaat.

Welkom in de wereld van Yon-ka, een ontspannende belevenis en tevens een huid verbeterende behandeling.

Yon-Ka is een huidverzorgingsmerk uit Parijs, dat al sinds 1954 actief is op het gebied van de natuurlijke huidverzorging.

Met de behandeling van Yon-Ka, een compleet huidverbeterend merk, kunnen door planten extracten en essentiële oliën veel huidproblemen verholpen worden. De producten van Yon-Ka zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dieren extracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruiden extracten en parabenen.

Yon-Ka is gespecialiseerd in huidverbetering met anti-age behandelingen, fruitzuren, peelings, whitening behandelingen en de rode en gevoelige huid. Yonka behandelingen zijn naast huidverbeterend ook een unieke ervaring. Yon-Ka biedt het u allemaal aan de hand van een ruim assortiment behandelingen, die onmiddellijk zichtbare resultaten opleveren.

  • Yon-Ka werkt al 60 jaar zo natuurlijk mogelijk en brengt Yon-Ka phyto-aromatherapie samen in 1 product.
  • Yon-Ka is het enige merk ter wereld dat geen gebruik maakt van potten.
  • Yon-Ka is gespecialiseerd in huidverbetering met een holistische aanpak.
  • Alle producten van Yon-Ka worden klinisch getest door dermatologen.
  • Yon-Ka produceert en controleert alles in eigen laboratorium.
  • Internationale erkennig voor kwaliteit, effectiviteit en well-being.
  • Na elke behandeling is het resultaat direct zichtbaar.

Wij bij ZoZo Beauty hebben voor iedereen een gezichtsbehandeling. Van Brons naar Diamant worden de behandelingen steeds meer exclusiever.

ZoZo gezichtsbehandeling Diamant

ZoZo gezichtsbehandeling Goud

ZoZo gezichtsbehandeling Zilver

ZoZo gezichtbehandeling Brons

Afspraak maken

Spraytan

Een mooie gebronsde huid is met het Nederlandse weer helaas niet voor iedereen weggelegd. Bovendien is uren bakken in de zon of wekelijks naar de zonnebank erg schadelijk voor je huid. Wil je toch een bruine huid? Kom dan naar mijn salon voor een spray-tan behandeling.

In slechts tien minuten sta je weer buiten met en prachtige bruine huid. Vooraf zal ik je uitleggen welke producten in gebruik en hoe het precies in z’n werk gaat. De werkzame stof in de spray-tan (DHA) is volledig veilig en dus voor iedereen geschikt.

Vooraf kunnen we samen kijken naar jouw type huid en hoe we door middel van de spray-tan behandeling het meest natuurlijke resultaat krijgen. Heb je een lichte huid? Dan houden we de spray-tan natuurlijk ook licht. Je hoeft dus niet bang te zijn voor het oempa-loempa wortel effect.

Wil je een spray-tan behandeling speciaal voor een bepaalde gebeurtenis zoals een bruiloft of een feest? Neem dan ruim van te voren contact met me op, dan plannen we de spray-tan zo in dat het resultaat het mooiste is op de dag van het evenement.

Afspraak maken

Wimperlift

Iedere vrouw droomt natuurlijk van mooie gekrulde volle wimpers. Maar elke ochtend met de wimperkruller in de weer is erg tijdrovend en bovendien schadelijk voor je wimpers. Ook wimpelextensions bieden slechts tijdelijk resultaat omdat je eigen wimpers er hoe dan ook zwakker van worden.

De wimperlift is de nieuwste techniek op beautygebied en deze behandeling bied ik aan in mijn salon. Je eigen wimpers worden op een speciale manier, haartje voor haartje behandeld en zo heb je 6 tot 8 weken volle en langere wimpers. Het grootste voordeel van deze techniek is dat je eigen wimpers sterk blijven en niet uitvallen.

Uiteraard heb ik voor het uitvoeren van de wimperlift een uitgebreide training gevolgd. In mijn salon kun je je uitgebreid laten informeren over de behandeling.

Afspraak maken

Video’s