Gezichtsbehandelingen

Een gezonde huid staat voorop!
Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al ruim 30 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies. Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen.

Hoogwaardige ingrediënten!
Aan de basis van een gezonde huid staat het gebruik van goede ingrediënten. Daarom gebruikt Dermalogica nooit gangbare ingrediënten, zoals minerale oliën, lanoline, gedenatureerde alcohol en synthetische kleur- en geurstoffen. Deze stoffen kunnen uitdrogend en verstoppend werken op de huid en kunnen irritaties veroorzaken. Daarnaast worden er enkel hoogwaardige ingrediënten gebruikt waarvan is bewezen door onderzoek dat deze bijdragen aan het verkrijgen van een gezonde huid.

De Pro Power Peel is Dermalogica’s meest krachtige peeling tot nu toe.
Het pakt huidzorgen zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade en acne aan.

Wat houdt een Pro Power Peel in?

In de Pro Power Peel werken we met natuurlijke zuren die de bovenste lagen van de huid verwijderen om zo de celdeling en –vernieuwing te stimuleren en verbeteren de textuur en uitstraling van de huid.

We gebruiken verschillende formules met verschillende natuurlijke zuren en hoogactieve ingrediënten die een diep werkend en verbeterend effect op de huid hebben. Deze verschillende formules kunnen we binnen één behandeling toepassen door laag op laag te werken. Hierdoor pakken we in een keer meerdere huidzorgen aan.

Een Pro Power Peel is een ideale behandeling voor veel verschillende huidzorgen variërend van het verminderen van tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie, het verbeteren van de huidtextuur en hydrateren van de huid.

Wat is het resultaat?

De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals minder rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhankelijk van de huidconditie en met welke regelmaat je de Pro Power peeling ondergaat.
In een Pro Power Peel worden geen extracties (verwijderen onzuiverheden) gedaan. Voor optimaal resultaat adviseren wij een week voor deze behandeling een ProSkin30 behandeling te boeken om je huid grondig te laten reinigen.

Behandelingen:

ProSkin 30 | €29,95

30 minuten
Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft.
Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen.

ProSkin 60 | €59,95

60 minuten
Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat.
De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten.

ProSkin 75 | €74,95

75 minuten
Een luxe uitgebreide gezichtsbehandeling waarbij er gericht gewerkt wordt op huidverbetering. Ook wordt er extra aandacht besteed aan een heerlijke gelaatsmassage! De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten.

Pro Power Peel 30 | €49
Ervaar de kracht van Dermalogica’s Pro Power Peel in slechts 30 minuten. Deze behandeling richt zich op celvernieuwing en pakt huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie aan. Je ervaart direct resultaat en er is minimale hersteltijd nodig! Deze 30 minuten behandeling is de ideale opstap naar de meer uitgebreide en intensievere Pro Power Peel 60.

Pro Power Peel 60 | €90
Onze krachtigste peeling ooit. In deze geavanceerde behandeling pakken we o.a. aan huidveroudering, fijne lijntjes en een hyperpigmentatie aan. Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

Voor optimaal resultaat adviseren wij een serie van 3 tot 6 behandelingen om de 2 á 3 weken. De ProSkin Expert Active en de Pro Power Peel kunnen hierin zeer goed afgewisseld worden.

Spraytan

Een mooie gebronsde huid is met het Nederlandse weer helaas niet voor iedereen weggelegd. Bovendien is uren bakken in de zon of wekelijks naar de zonnebank erg schadelijk voor je huid. Wil je toch een bruine huid? Kom dan naar mijn salon voor een spray-tan behandeling.

In slechts tien minuten sta je weer buiten met en prachtige bruine huid. Vooraf zal ik je uitleggen welke producten in gebruik en hoe het precies in z’n werk gaat. De werkzame stof in de spray-tan (DHA) is volledig veilig en dus voor iedereen geschikt.

Vooraf kunnen we samen kijken naar jouw type huid en hoe we door middel van de spray-tan behandeling het meest natuurlijke resultaat krijgen. Heb je een lichte huid? Dan houden we de spray-tan natuurlijk ook licht. Je hoeft dus niet bang te zijn voor het oempa-loempa wortel effect.

Wil je een spray-tan behandeling speciaal voor een bepaalde gebeurtenis zoals een bruiloft of een feest? Neem dan ruim van te voren contact met me op, dan plannen we de spray-tan zo in dat het resultaat het mooiste is op de dag van het evenement.

Wimperlift

Iedere vrouw droomt natuurlijk van mooie gekrulde volle wimpers. Maar elke ochtend met de wimperkruller in de weer is erg tijdrovend en bovendien schadelijk voor je wimpers. Ook wimpelextensions bieden slechts tijdelijk resultaat omdat je eigen wimpers er hoe dan ook zwakker van worden.

De wimperlift is de nieuwste techniek op beautygebied en deze behandeling bied ik aan in mijn salon. Je eigen wimpers worden op een speciale manier, haartje voor haartje behandeld en zo heb je 6 tot 8 weken volle en langere wimpers. Het grootste voordeel van deze techniek is dat je eigen wimpers sterk blijven en niet uitvallen.

Uiteraard heb ik voor het uitvoeren van de wimperlift een uitgebreide training gevolgd. In mijn salon kun je je uitgebreid laten informeren over de behandeling.