Pedicure

Goede voetverzorging wordt vaak onderschat, maar is voor iedereen erg belangrijk. Man of vrouw, jong of oud, iedereen heeft wel eens te maken met voetklachten.

Het dragen van oncomfortabele schoenen, het overmatig belasten of een afwijkende stand van de voet kan leiden tot vervelende pijnklachten. Er kunnen diverse klachten ontstaan zoals eeltvorming, likdoorns of nagelproblemen. En uiteindelijk kan dit ook een negatieve invloed hebben op je houding. Dit kan op termijn weer leiden tot nekklachten, rugklachten of pijnklachten aan de andere voet.

Om dit te voorkomen is het verstandig om regelmatig langs te pedicure te gaan. Je zorgt er op die manier voor dat er geen grote problemen kunnen ontstaan en bovendien zien je voeten er weer helemaal verzorgd uit.

Op dit moment bieden wij de volgende pedicure behandelingen aan:

Voetenspa

Voor de ultieme verwennerij is de Voet Spa erg geschikt! Deze luxe voeten behandeling is een complete beleving waarin je voeten volledig worden verzorgd en waarbij je ook nog eens lekker in de watten wordt gelegd. Deze behandeling kun je ook met z’n tweeën beleven. Ideaal dus om samen met je partner te doen of om cadeau te geven aan een vriend of vriendin.

Manicure – Gellak

Naast een goede gezichtsverzorging, is de verzorging van de handen ook cruciaal. Dit lichaamsdeel is ten slotte ook altijd zichtbaar. Bovendien krijgen je handen behoorlijk wat te verduren tijdens je dagelijkse bezigheden. Je mag dus best wel een beetje lief voor ze zijn.

Kom dus gerust binnen voor een van onze heerlijke manicures. Tijdens de manicure behandeling kun je weer even helemaal tot jezelf komen terwijl wij ervoor zorgen dat je handen er weer prachtig uitzien. Uiteraard kun je altijd spontaan binnenkomen voor een manicure, maar de behandelingen zijn ook vooraf te boeken. Vertel ons je wensen en wij vinden altijd een behandeling die helemaal bij jouw past.

Naast een manicure zijn ook je nagels je visitekaartje. Als je lang wilt genieten van je nagellak dan is gellak waarschijnlijk erg geschikt voor jou. Gellak is eigenlijk een soort mix tussen gel en nagellak. Waardoor het steviger is dan gewone nagellak en dus langer mooi blijft zitten.

Bovendien verstevigt het je nagels en beschermt het dus tegen scheuren of afbreken. Gellak is de ideale behandeling voor iedereen die liever geen kunstnagel wil laten zetten, maar wel voor langere tijd mooie nagels wil hebben. De gellak blijft gemiddeld namelijk maar liefst veertien dagen zitten.

Video’s