Permanente Laser Ontharen

Bij ZoZo Beauty begint u altijd met een persoonlijk intakegesprek. Hierin leggen wij uit wat u kunt verwachten, hoe ontharen met de Ice Diodelaser werkt en wat de voorwaarden zijn voor een behandeling. Uiteraard worden er in dit gesprek eventuele specifieke wensen met u besproken.

De Ice Diodelaser is een geavanceerde nieuwe technologie ontworpen om comfortabel, snel ongewenste haren duurzaam te verwijderen. De laser behoort dan ook tot de beste ontharings-lasers ter wereld en onderscheidt zich op vele punten van zijn concurrenten.

Voor de behandeling:

  • 10 dagen voorafgaand aan de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank. Dit geldt ook voor zelfbruining producten of spray-tanning.
  • Dient u het te behandelen gebied 24 uur van tevoren te scheren.
  • Dient u minimaal 6 weken voorafgaand de behandeling niet te epileren, waxen of gebruik te maken van de Epilady of ontharingscreme. De haarzakjes kunnen hierdoor beschadigen waardoor de behandeling niet effectief uitgevoerd kan worden.
  • Dient u het te behandelen gebied vrij te maken van make-up, parfums, deodorant, sunblock, essentiële oliën of andere huidlotions. Gekleurde stoffen absorberen het licht. Indien dit niet haalbaar is voor u kan de behandelaar dit voor u verwijderen.

Na de behandeling:

Is het behandelde gebied schoongemaakt en adviseren wij om de huid 24 uur totale rust te geven.

Na 24 uur kunt u gebruik maken van crèmes, lotions, oliën, deodorant en make-up.

U mag het behandelde gebied zelf scheren (of knippen) wanneer u dat nodig acht. Het behandelde gebied harsen, waxen of epileren is zeer onverstandig en kan een negatieve werking hebben op het resultaat, aangezien wij een deel van de haren nodig hebben als geleiding van de laser.

Het is verstandig om na de behandeling minimaal 10 dagen uit de zon te blijven en geen gebruik te maken van de zonnebank. Bij onvermijdelijke blootstelling aan zonnestralen een zonnebrand crème gebruiken met een beschermingsfactor hoger dan 30 (sunblock).Verder kunt u doen wat u normaal ook doet.