Permanente make-up

Permanente make-up is het geheim voor een stralende look. Jouw make-up zit altijd goed, of je nu een dagje sauna hebt gehad, na een regenbui of gewoon meteen als je wakker bent. Met ons perfectionisme in het aanbrengen van permanente make-up gaan we altijd voor een goed en mooi resultaat! Je kunt terecht bij ons voor permanente make-up wenkbrauwen, eyeliner en de lippen.

Vind je je lippen niet symmetrisch genoeg of zou je graag wat vollere lippen willen? Dan zijn permanente lippen perfect voor jou! Je hoeft je niet meer bezig te houden met het bijwerken van je lippenstift of lippotlood, PMU zit namelijk altijd goed en geeft je lippen een stralende kleur.

Voor wie zijn de permanente lippen geschikt?

Permanente lippen zijn geschikt voor iedereen die de lippen meer symmetrisch of voller willen maken. Ook is het ideaal voor mensen met een lichte of weinig kleur van zichzelf. Voor de behandeling kijken we samen naar de kleur die bij jou past. Vervolgens wordt als eerst de contourlijn gezet om daarna de lippen volledig te kleuren.

Nazorg

Na de behandeling moet je drie dagen de huid droog houden. Je zult merken dat er een klein korreltje op de huid ontstaat wat volkomen normaal is. Het is de bedoeling om de huid te laten rusten en het zelf af te laten stoten; dus niet krabben of pulken. Als je dit wel doet kunnen er oneffenheden of littekens in de lipcontouren ontstaan. Ook is het belangrijk om de eerste week de zon zoveel mogelijk te vermijden.

Permanenten make-up op de lippen kan op den duur vervagen, daarom raden wij aan om na 1 tot 1,5 jaar terug te komen voor een nabehandeling.

’s Ochtends eyeliner aanbrengen kan soms wel een tijdrovend klusje zijn, permanente eyeliner is daarom een perfecte oplossing voor een direct frisse blik na het opstaan. Ook als je eyeliner aanbrengen lastig vind of weinig wimpers hebt!

Deepliner/infralash
Deepliner/infralash is een dun lijntje tussen de wimperhaartjes wat de wimperaanzet voller maakt. Perfect voor als je de ogen wat donkerder aangezet wil hebben maar niet iedere dag een eyeliner wil dragen.

Eyeliner
De permanente eyeliner is ideaal voor vrouwen die dit zelf iedere dag aanbrengen maar genoeg hebben met dit tijdrovend klusje. Deze permanente eyeliner laat jouw ogen stralen, zelfs tijdens het zwemmen of als je net wakker word!

Voor wie is de permanente eyeliner/deepliner geschikt?
De permanente eyeliner is geschikt voor iedereen die een vollere wimperaanzet wil, weinig wimpers heeft of het fijn vind om met een mooie eyeliner op te staan.
Voor de behandeling bespreken we eerst jouw wensen; past een eyeliner of een deepliner beter bij jou en welke tint staat jou het best? Vervolgens gaan we de eyeliner tekenen zodat jij een idee krijgt hoe de liner eruit gaan zien.

Nazorg
Het is van belang dat de behandelde huid goed schoongemaakt word. Je mag de eerste twee dagen geen contact lenzen dragen en in de eerste twee weken mag er geen oogmake-up gedragen worden. Je hoeft geen verzorgingsproducten aan te brengen. Wel is het belangrijk dat je de eerste twee weken de behandelde huid droog houd.

Met permanente wenkbrauwen zitten de wenkbrauwen altijd perfect in model. Je word wakker met een perfecte look en je hoeft hier niet meer naar om te kijken. Ook hoef je geen geld meer uit te geven aan verschillende wenkbrauw producten om te zoeken wat bij jou past; ze zitten namelijk altijd zoals jij dit wilt!

Ombre brows
Ombre brows worden ook wel powder brows genoemd. Bij deze techniek creëren we een natuurlijke ‘gepoederde’ wenkbrauw.

Combi brows
Wil je toch een vollere aanzet van de wenkbrauwen? Kies dan voor de combi brows. Dit een combinatie van ombre brows en hairstrokes waarbij we haartjes creëren. Dit geeft een natuurlijke zwaardere uitstraling.

Voor wie zijn de permanente wenkbrauwen geschikt?
Permanente wenkbrauwen zijn geschikt voor alle huidtypen. Zelfs kunnen de ombre brows goed ingezet worden bij het camoufleren van (genezen) littekens. We bespreken voor de behandeling jouw verwachtingen en wensen. Vervolgens gaan we aan de slag met het bepalen van de kleur en de vorm die het beste past bij jouw gezicht en haarkleur. De behandeling duurt in totaal 1,5 tot 2 uur.

Wij maken gebruik van de Long-Time-Linder, hierbij heb je minder last van korstjes. Dat is niet alleen fijn voor het zicht, maar ook voor de genezing die sneller en mooier verloopt!

Nazorg
De comi- of powder brows zijn semi-permanent en zij blijven gemiddeld 1,5 tot 2 jaar mooi. Je moet je dan wel goed houden aan de nazorginstructies die je meekrijgt van ons. We maken na de behandeling ook direct een afspraak om terug te komen voor een nabehandeling. Bij deze nabehandeling controleren we het genezingsproces en perfectioneren we de wenkbrauwen voor het beste resultaat.