Tandenbleken

Helaas hebben onze tanden door te drinken en eten behoorlijk wat te verduren. Dranken zoals frisdrank, koffie en rode wijn kunnen ervoor zorgen dat je tanden de mooie witte kleur verliezen.

Wij kunnen ervoor zorgen dat je tanden er weer stralend wit uitzien en dat je weer met een gerust hart breed kunt lachen. Ook voor het bleken van tanden hebben wij een gedegen opleiding gevolgd.

Om tanden te bleken werken wij uitsluitend met X-Treme Smile. Dit is een 100% veilige bleekmethode die al jarenlang de meest effectieve en beste resultaten geeft. In onze salon kunnen wij je hier alles over vertellen en kunne wij je voorbeelden laten zien.

Veel Gestelde Vragen

Tanden bleken met X-treme Smile® is geheel veilig voor uw gebit. Uw glazuur wordt niet aangetast en u krijgt geen gevoelige tanden of tandvlees. Doordat onze gels als een van de weinige volledig voldoen aan de Cosmetica verordening, wil dat zeggen dat het product volledig veilig in gebruik is en geen schade kan berokkenen. Zelfs wanneer u het doorslikt is het geen drama. De resultaten daarentegen zijn voor een compleet onschadelijk product overweldigend.

Ja, u voelt niks van de behandeling.

Dat hangt ervan af welke behandeling je neemt. ZoZo Beauty biedt 2 behandelingen aan:

4x 20 min en 3x 20 min.

Ja, na de behandeling kun je al meteen genieten van een mooie glimlach.

U krijgt een uitvoerige uitleg

De tint van uw tanden wordt bepaald voor en na tanden bleken

U krijgt een mondspreider in uw mond

Uw tanden worden behandeld met een spray

De X-treme Smile® gel wordt aangebracht

U neemt plaats onder/achter de bleeklamp

Dit proces wordt 3 tot 4 maal herhaald