Welkom bij ZoZo Beauty

In een wereld die steeds sneller lijkt te gaan, is het belangrijk om af en toe volledig te ontspannen. Hoewel wij ervan overtuigd zijn dat echte schoonheid van binnen zit, krijgen wij elke dag weer een lach op onze gezicht als we anderen kunnen laten stralen.

Mijn naam is Anne Jansen en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. Na een aantal jaren een salon aan huis te hebben gehad, werd het tijd om mijn grote droom te volgen: een eigen salon midden in een drukke winkelstraat. Nadat ik de sfeer in Veldhoven had geproefd was ik in een klap verliefd. Vol trots en met ontzettend veel plezier, open ik nu elke dag de deur van Zozo Beauty.

In onze salon staat kwaliteit, persoonlijke aandacht, rust en ontspanning centraal. Je kunt bij ons even ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen terwijl wij je met veel plezier verwennen door middel van één van onze behandelingen.

Onze kennis van de huid zorgt ervoor dat we iedereen kunnen voorzien van een passend persoonlijk advies. Daarnaast werken we alleen met de beste ingrediënten en producten om zo jouw huid te laten stralen.

Ook als het om voetverzorging gaat ben je bij ons aan het juiste adres. wij nemen alle tijd om jouw voeten te verzorgen. Het geeft ons een geweldig gevoel om jou weer pijnloos op weg te helpen.

In onze branche gaan de veranderingen snel. Wij doen er dus ook alles aan om door middel van cursussen en trainingen volledig up-to-date te blijven met de nieuwste technieken en onze kennis uit te breiden.

Op de website is alle informatie over de behandelingen te vinden. Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons natuurlijk altijd bellen of mailen.

ZoZo Beauty zou het fantastisch vinden om jou binnenkort te mogen verwelkomen in onze salon.